Home

Mire se erdhet ne

ARBA SHPK

ARBA SHPK është një shoqëri tregtare dhe një pikë e rëndësishme referimi për klientelën. Ka nje siperfaqe prej mbi 1500 m2. Ajo u themelua në Durrës në vitin 1999 nga Z. Arben Dervishi. Kompania në fillimet e saj iu përkushtua kryesisht sektorit të aksesorëve për dyer dhe dritare alumini dhe druri. Politika e kompanisë është të prezantojë në treg aksesorët më cilësorë të markave më të njohura evropiane.

Kompania jonë ofron një gamë shumë të gjerë aksesorësh për dyer dhe dritare për profile të ndryshme alumini, pvc, druri dhe hekuri. Të gjithë aksesorët që ofrojmë vijnë nga zyrat e kompanisë sonë me partnerët tanë italianë.

LEXO MË SHUMË
pse zgjidhni

ARBA SHPK

Keni pyetje?

Na shkruani

Për ne, Klienti është i pari!
Telefononi
what you prefer

Choose Your Style

A KENI PYETJE?

Kontaktoni

Dergo nje mesazh

Per cdo pyetje mund te na shkruani.

email : info@arbashpk.al

Telefononi

Mos hezitoni të na kontaktoni.

 Tel : +355672013407

Adresë

Jemi të hapur: e hënë – e shtunë 8:00-21:00.

Durrës, Shkozet Lagjia 14 ISH UMB

ARBA SHPK    Të gjitha të drejtat e rezervuara

sq